Jongsma Emmeloord Klussenbedrijf

Dakwerken

Klussenbedrijf Jongsma Emmeloord dakwerken dakbedekking

Klussenbedrijf Jongsma is zeer ervaren in dakwerken zoals dakbedekking, dakreperatie en dakonderhoud, hieronder valt ook het schoonmaken van dakgoten en regenpijpen. Vaak gaat het dakwerken in combinatie met boeidelen en ander timmerwerk.
Tevens beschikken wij over een servicedienst bij lekkage. Wij komen zo snel mogelijk voorrijden na uw aanvraag.

ECB Dakbedekking - de oudste kunststofdakbaan

Al vanaf 1969 wordt Köster ECB dakbedekking succesvol op de markt gebracht. Deze kunststofdakbedekking beschikt daarom over een levensduur van meer dan 45 jaar. Köster ECB Dakbedekking is een glasvliesversterkte , niet milieubelastende kunststof zonder weekmakers. ECB is gemaakt uit pure ongevulde kunststof. Het bestaat uit een homogeen mengsel bitumen/kunststof. Door deze mix is de verwerking voor een kunststof dakbaan zeer eenvoudig. Niet gehindert door aparte lasnaden of lijmstroken kan er overal op en aan de dakbaan met hetelucht hechting worden verkregen. 
 

Naast de verwerkingseenvoud zijn de voordelen enorm:

20 jaar produktgarantie op de dakbaan met CE certificering DIN EN 13956. Verregaand weersonafhankelijk te verwerken. Bevat geen weekmakers en geen chloor. Bevat geen zware metalen. Zonder scheidingslaag over oude bitumen te verwerken. Wortelondoorgroeibaar (FLL getest ). Geen veroudering door UV. Hecht zonder problemen op oude bitumen. Een ECB dak is een investering voor het leven, het ECB dak kent alleen reiniging van de afvoeren een of twee keer per jaar.

Filmpje over het lassen van ECB Dakbanen – Wim Beerends